Home | Lopritec

Supplying solutions for printing on irregular surfaces.

Ceramic before and after firing
Lopritec coffee ware
Hotstamp
Drinkware
Hotstamp 3D
Drinkware and cosmetics

Lopritec supplies machines, printing accessories and additional services for printing on all sorts of irregular surfaces and products made of plastic, metal, wood, glass and ceramic. 

Where other printing techniques fall short, Lopritec offers custom made solutions through pad printing, hot stamping and heat release decal technique. 

We can make a real difference for your production process because: 

  • we have an excellent customer service;
  • we only work with the best materials; 
  • we create custom made solutions when needed. 

Unsere Problemlösungen.

Thermische decals

Een op voorhand gezeefdrukt label laat zijn drukbeeld los door middel van warmte. Een verwarmde tampon neemt het drukbeeld op en plaatst het op uw product gemaakt uit glas of keramiek. Daarna kan dit label worden ingebakken voor een duurzaam resultaat.

meer info

Tampondruk

Een tampon gemaakt uit siliconerubber neemt inkt op uit een uitgeëtst cliché en brengt dit over op uw product. Omdat de tampon uit een vervormbaar materiaal is gemaakt en er talloze verschillende soorten inkten beschikbaar zijn is dit een ideale oplossing voor het bedrukken van zowat alle materialen en vormen.

meer info

Foliedruk

Door middel van een verwarmde stempel wordt een laagje gekleurde folie aangebracht op kunststof, hout, of metaal. Het drukbeeld is uitgefreesd in de stempel.

meer info
Onderhoud en herstelling machines

Wij zijn verzot op techniek.

Heb je een machine met een fout of een panne? Is dit een machine die niet door ons werd geleverd? Geen nood! Geen enkele bedrukkingsmachine heeft nog geheimen voor ons. We beschikken over veel ervaring met diverse merken en technieken en bovendien liggen we steeds op de loer voor het opkopen van onderdelen en handleidingen. Wij komen bij jou langs of jij brengt de machine naar ons atelier. We beschikken over meer dan 500m² ruimte voor het stockeren en herstellen van machines.

Verder weten we als geen ander de voordelen van de verschillende merken te selecteren op basis van de gevraagde toepassing. Dit zorgt ervoor dat we machines met bepaalde eigenschappen kunnen ombouwen tot een machine met een geheel nieuwe functie aangepast aan jouw project.